DIN BOGHOLDER

_

Regnskab og tal er min passion

Med mange års erfaring indenfor regnskab og økonomi har jeg et bredt kendskab til de fleste forekommende opgaver i regnskab og administration fra mindre enkeltmandsvirksomheder til større virksomheder med mange ansatte.

Som person er jeg udadvendt, positiv og altid i godt humør, og jeg sætter en ære i, at holde orden og have styr på tingene. Jeg overholder altid mine aftaler og tidsfrister. Min tilgang til opgaver er engageret og nysgerrig og jeg elsker nye udfordringer. Regnskab kan være et puslespil, hvis man ikke kender spillets regler. Jeg får brikkerne til at falde på plads, så der dannes et klart og overskueligt billede over regnskab og økonomi.

Ikke to virksomheder er ens, hvorfor jeg tilbyder dig en alsidig service indenfor bogføring, momsregnskab, fakturering, debitor- /kreditorstyring som tilpasses netop det behov, din virksomhed har. Jeg har flair for IT-systemer er god til at sætte mig ind i systemer og arbejde effektivt med dem.

Med årene har jeg fået erfaring med forskellige regnskabssystemer, bl.a. Uniconta, e-conomic og Cbit. Skulle du bruge et regnskabssystem som jeg ikke umiddelbart kender vil det ikke være noget problem.

Jeg har arbejdet i mere end 25 år som regnskabsmedarbejder, startede ud i shipping virksomhed med 3 år i Grønland, fortsatte i Udenrigsministeriet, med udstationering i Bulgarien og Ungarn, slutter med 9½ år i Præhospitalet i Region Midtjylland. Alle årene som regnskabsmedarbejder, operationel controller og nu specialist i Regnskab.

Jeg er målbevidst og med masser af erfaring i rygsækken, som man siger, jeg er samtidig meget nede på jorden – og møder altid ind med et smil. Jeg starter nu som selvstændig bogholder og tilbyder med nævnte baggrund en yderst kompetent og kvalitetsbevidst regnskabsassistance til mindre virksomheder.

Høj service, billig bogføring og personlig tillid

Jeg brænder for at servicere mine kunder og bidrage til, at de får det optimale ud af deres regnskabsrådgivning og samtidig får det til en særdeles fordelagtig pris. Jeg påtager mig alle regnskabsopgaver, så du får mere tid til at beskæftige dig med de opgaver, som du formodentlig aldrig har tid nok til. Jeg skaber overblik over økonomien, så du som virksomhedsejer ikke skal bruge unødige ressourcer på regnskab og andre økonomiske opgaver.

I min virksomhed ligger jeg stor vægt og energi i, at du skal føle dig tryg, når jeg hjælper dig med bogføring eller rådgivning. Derfor kan du også komme til mig med økonomiske spørgsmål, der kan være kompliceret at gennemskue, så finder vi ud af det sammen.

En bogholder i øjenhøjde

Jeg kommunikerer med mine kunder og er god til at sætte mig i deres sted, for at være sikker på, at de forstår, den økonomiske situation for virksomheden og hvad der evt. kan ændres, således at de får mere værdi i virksomheden. Dette er ikke blot med til at skabe forståelse for processen for dem som kunder. Det giver dem også en tryghed i at overlade oplysninger om deres virksomheds økonomi til mig som ekstern bogholder.

Få et uforpligtende tilbud på bogføring

Som en del af vores bogføringsservice får du bl.a. rykkerprocedure, bankafstemning og resultatopgørelse.