DIN BOGHOLDER

JEG ER DIN BOGHOLDER

Min passion er tal og regnskaber

Kvalitetsbevidst regnskabshjælp til selvstændige og mindre virksomheder
Regnskab kan være et puslespil, hvis du ikke kender spillets regler. Som din bogholder får jeg brikkerne til at falde på plads, så du får et klart og overskueligt billede over din virksomheds regnskab og økonomi.

Der er ikke to virksomheder der er ens. Derfor tilbyder jeg en alsidig service, der er tilpasset netop til din virksomhed, når det gælder bogføring, momsregnskab, fakturering og debitor/kreditorstyring.

Jeg lægger stor vægt og energi i, at du føler dig tryg, når jeg hjælper dig med din bogføring eller, når jeg rådgiver dig. Der er ingen spørgsmål der er for store. Økonomi kan være kompliceret at gennemskue, men sammen finder vi ud af, hvad der er op og ned.

Har du svært ved at få tid til andre opgaver? Overlad regnskaberne til mig og jeg giver dig et overblik, så du kan koncentrere dig om andre ting, uden at du behøver, at bekymre dig om økonomien. Som din bogholder er jeg dit anker, og hjælper dig med at holde kursen. Jeg har styr på dokumentation, tidsfrister og holder dit regnskab i balance.

Billig bogføring, høj service, og personlig tillid
Det giver mig energi, når du får det optimale ud af min regnskabsrådgivning og bliver betjent med godt humør og tillid. Og det endda til en rigtig god pris. Det kan lyde simpelt at lave et regnskab, men det er det ikke altid. Det er vigtigt at dine konto stemmer, og dermed også din banksaldo og dit regnskab. Er der uoverensstemmelser, går jeg på jagt og finder differencen. Og det kan tage tid. Det er derfor du skal vælge en bogholder. Jeg holder styr på dit regnskab for dig – for det er det jeg er bedst til. Der skal mere til at vælte mig, end en forsvunden 50-øre, der er jeg stædig som et æsel.

Jeg er hele tiden i dialog med dig, som kunde. Jeg sætter mig ind i din virksomhed, for at forstå virksomhedens økonomiske situation. Ser jeg muligheder for at ændre nogle ting, fortæller jeg dig det, så du har de bedste forudsætninger for at træffe en beslutning, der i sidste ende kan skabe mere værdi i din virksomhed. Det skal være trygt for dig at have mig som din bogholder. Økonomi handler om fortrolighed og tillid, det betyder meget for mig at du oplever det hos mig.

Jeg har en bred erfaring
Med årene har jeg fået erfaring med forskellige regnskabsprogrammer, bl.a. Uniconta, e-conomic, Dinero, Navision, Billy og Cbit. Bruger du et andet regnskabsprogram, jeg ikke umiddelbart kender, ser jeg det blot som værdifuld læring. Jeg er vant til at sætte mig ind i nye systemer og programmer og arbejder effektivt med dem. Det giver dig en bogholder, der har flair for IT-systemer. Du kan trygt overlade din bogføring til mig.

Jeg har mange års erfaring med regnskab og økonomi. Det har givet mig et bredt kendskab til de typiske opgaver indenfor regnskab og administration; det gælder både de mindre enkeltmandsvirksomheder og de større virksomheder med mange ansatte.

I mere end 25 år har jeg arbejdet som regnskabsmedarbejder. Det startede i Royal Arctic Line, hvor jeg arbejdede tre år i Grønland. Jeg fortsatte i Udenrigsministeriet, hvor jeg blandt andet har været udstationeret i Bulgarien og Ungarn. Og inden jeg blev selvstændig, arbejdede jeg i Region Midtjylland, tilknyttet Præhospitalet. I alle årene har jeg arbejdet som regnskabsmedarbejder, herunder også som operationel controller.

Jeg går til opgaven som bogholder med et åbent sind og godt humør. Det er vigtigt for mig, at jeg har orden og styr på tingene. Det betyder at jeg overholder mine aftaler og tidsfrister. Det er vigtigt, når der skal laves regnskaber – der duer det ikke at misse en afleveringsfrist.

Hos mig vil du opleve engagement, nysgerrighed og stor appetit på nye udfordringer. Jeg skaber resultater, der kan ses på bundlinjen.

Ring til mig allerede i dag.

– Lene Grønbæk, LG Bogføringsservice

 

 

 

Kontakt mig allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

* er obligatoriske felter

Lene Grønbæk, LG Bogføringsservice
Nattergalevej 10 - 8362 Hørning
Telefon: 60 56 77 38
CVR-nr. 39848686
Privatlivspolitik