Som din bogholder hjælper jeg dig med alt indenfor bogføring af finansbilag, debitor og kreditorstyring og klargøre også momsregnskabet.

Kontakt mig allerede i dag, sammen finder vi et tidspunkt at mødes. Dette møde er gratis og uforpligtende.

På mødet taler vi om:

  • hvad din virksomheds behov er
  • hvilken type hjælp du har brug for 
  • hvad der er bedst for dig

FOR DEN NYSTARTEDE

Der er mange ting at holde styr på, når du lige er startet ny virksomhed. Moms, regnskab og vigtige tidsfrister er det sidste du har brug for midt i alt det nye. Her hjælper jeg med at få hoved og hale på begreber og udtryk, som er en god ting at kende til, når det handler om din virksomheds økonomi. Ingen spørgsmål er for store.

MÅNEDSVIS OG/ELLER DAGLIG AFSTEMNING

Jeg afstemmer din kassekladde med bankudtog månedsvis. Eller hvis du foretrækker det, bogfører jeg også ugentligt dine bilag i kassekladden. En kassekladde holder styr på dit ugentlige regnskab; hvor mange penge der kommer ind og hvor mange penge der ryger ud.

For at jeg kan gøre det, har jeg brug for dit bankkontoudtog i en excel-fil. De fleste netbanker giver mulighed for at eksportere kontoudtog til Excel. Når jeg har dit bankkontoudtog, lægger jeg det ind i dit regnskab og afstemmer det i forhold til din bank og dine reelle udgifter og indtægter i kassekladden. Til slut bogfører jeg kassekladden og du kan se resultatet i din saldobalance.

 

FAKTURERING OG RYKKERPROCEDURE

Det er vigtigt at du får faktureret dine kunder for dine produkter og ydelser. Min anbefaling er at det gøres løbende, så der er et godt flow mellem dine udgifter og indtægter.

Hvis der er kunder der ikke får betalt til tiden, er det vigtigt at de bliver gjort opmærksom på manglende betaling. Det hjælper jeg også med. Jeg kontakter kunden mundtligt og/eller skriftligt og sikrer efterfølgende at indbetalingen bliver bogført som indtægt.

DAGLIG BOGFØRING

Når jeg løser opgaver indenfor den daglige bogføring sørger jeg for, hvis det er en del af din aftale i regnskabsprogrammet, at indscanne bilag og vedhæfte dem til de rette posteringer i kassekladden.

Der er flere måder at aflevere dine bilag til mig på; du kan aflevere dem på min adresse, sende dem pr. mail, bruge en fælles løsning som f.eks. Dropbox, OneDrive eller lignende. Du kan også uploade bilagene direkte i regnskabssystemet.

MOMS- OG/ELLER LØNSUMSOPGØRELSE OG INDBERETNING

Jeg kontrollerer at alt er bogført med korrekt momsangivelse, printer momsopgørelsen, der skal bruges til indberetning til SKAT.
Derudover beregner jeg lønsum, og indberetter til SKAT hvis du ønsker det. Al anden rådgivning vedrørende SKAT overlader jeg til andre, som f.eks. en revisor.

Kontakt mig allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

* er obligatoriske felter

Lene Grønbæk, LG Bogføringsservice
Nattergalevej 10 - 8362 Hørning
Telefon: 60 56 77 38
CVR-nr. 39848686
Privatlivspolitik